Yrityksen oltava tavoitettavissa

Vaatealan tukkukauppaa harjoittavalla vaasalaisella Micky Björkholm Trading Oy:llä on käytössä JNT Kuitu. MB-Tradingillä on useita merkkejä ja toimittajia sekä monia jälleenmyyjiä Suomessa ja Baltiassa.

– Toimiva internetyhteys on yrityksen elinehto. Sen on toimittava hyvin, nopeasti ja keskeytyksettä, jotta työt sujuvat jälleenmyyjien, toimittajien ja logistiikan kanssa, Ippe Sipari sanoo. Liiketoiminta edellyttää tavoitettavissa olemista.

Yritys on perustettu vuonna 1983, joten Ippe Sipari ja Micky Björkholm ovat kokeneet digitaalisen kehityksen alusta lähtien.

– Ennen sitä, työurani alussa, työskentelin myynninedistäjänä Älmhultin Ikeassa, Ruotsissa. Työpaikalla oli erikseen henkilöitä, jotka huolehtivat esimerkiksi tulostuksesta ja fakseista. Me tavalliset työntekijät emme saaneet koskea niin vaikeisiin laitteisiin, hän nauraa. Ajatella, että olen ollut työelämässä niin pitkään!

Tietokone tärkein työväline

Micky Björkholm Tradingin kotipaikka on Vaasassa, jossa sijaitsevat toimisto, varasto ja Outlet-myymälä. Lisäksi on näyttelytila Helsingissä. Tärkeimmät tuotteet ovat urheilu- ja casual-vaatteet ja -kengät.

– Alalla tapahtuu paljon, ja kehitys on valtavaa. Tuomme maahan tuotteita, varastoimme ne ja myymme ne jälleenmyyjille.

– Tietokone on tärkein työvälineeni. Kun en istu tietokoneella tai ole asiakkaiden kanssa näyttelytilassa, hoidan asioita puhelimitse. On työhuoneessani silti papereitakin. Ovathan ne jo historiaa, mutta osa on hyvä olla olemassa. Sähköisistä mahdollisuuksista huolimatta painatamme ainakin toistaiseksi asiakkaillemme myös paperiesitteet.

Edullisia palveluja

– JNT:n kuitutiimi asensi kiinteistöön kuituliittymän, ja hiljattain he nostivat yhteyden nopeutta entisestään. Sen huomaa päivittäisessä työssä, ja se toimii todella hyvin. On mukava toimia yritysten ja ihmisten kanssa, joiden kanssa yhteistyö sujuu ja keskustelijat ymmärtävät toisiaan. On tärkeää, että voimme luottaa niihin, joilta ostamme palveluja. Silloin meille jää aikaa panostaa ydintoimintaamme. Arvostan sitä, että JNT on paikallinen toimija ja että saan olla yhteydessä fyysiseen henkilöön.

– Lisäksi palvelut ovat edullisia, sen perustan siihen, että meidän Micky on niin hintatietoinen, hän hymyilee.

Teksti: Lisbeth Bäck, Kustmedia Ab

Lisätiedot: www.jnt.fi