Hidasteleeko nettiyhteys?

Kun Netflix pätkii, etätyöt ei onnistu, pelaaminen takkuaa ja perhesopu rakoilee, apu löytyy valokuidusta.

Kaikkihan sen ovat joskus kokeneet: nettiyhteys hidastelee juuri silloin kun ei pitäisi. Kesken hurjan pelisession vauhti hidastuu, kesken odotetun televisiosarjan huippujännän kohtauksen kuva pikselöityy. Koulutehtävän palauttaminen sähköiseen oppimisympäristöön kestää ikuisuuden ja hartaudella ladattu musiikkitiedosto ei tunnu koskaan tulevan perille. Ärsyttäähän se, ja ihan syystäkin.

Nopeimmat ja luotettavimmat, koko perheen käyttöön sopivat internetyhteydet toteutetaan nyt ja tulevaisuudessa valokuidulla.

Nykyään nopealla internetyhteydellä pitää pystyä sujuvasti käymään videoneuvottelua etälääkärin kanssa, katsomaan viihdetarjontaa parhaalla mahdollisella kuvan terävyydellä, lataamaan pilvipalveluihin suuriakin tiedostoja ja pelaamaan verkkopelejä.

Lisäksi samassa taloudessa pitäisi onnistua näiden kaikkien edellä mainittujen tekeminen yhtä aikaa ilman, että perheen netinkäyttäjien yhteysnopeus hidastuu ja laajakaistaa mahdollisesti hyödyntävien kiinteistötekniikan sovellusten toiminta häiriintyy.

Nopean internetyhteyden olisi siis aina oltava myös yhteysnopeudeltaan tasainen — heittelehtivällä nopeudella ei nykyaikaisten internetpalveluiden täysimääräinen käyttö onnistu.

Valokuitua ei tarvitse vaihtaa

Valokuitu on kiinteän laajakaistan ehdoton kuningas. Toisin kuin mobiiliverkko valokuitu ei ole jaettu yhteys, ja siksi sen laatuun eivät vaikuta käyttäjämäärien ruuhkahuiput tai säätila.

Internetin käytöstä syntyvien datamäärien jatkuvasti kasvaessa valokuitu on myös ainoa tiedonsiirtotekniikka, jota voidaan kohtuullisin kustannuksin päivittää aina tulevaisuuden tarpeiden mukaisesti.

Tulevaisuuden 5G-yhteydetkään eivät synny langattomasti, vaan 5G-tukiasema vaatii kiinteistöön oman valokuituyhteyden.  Voidaksesi varmistaa, että kotisi internetyhteys on ajan tasalla myös 2020-luvulla, tarvitset valokuituliittymän!

Tarkista valokuidun saatavuus kotiisi >>