Kaikki tarvitsevat kuidun

Kun 1920-luvulla kotiin tuli sähkö, sillä saatiin hehkulamppu palamaan kattoon. Jos myyjä olisi silloin ehdottanut, että vedetäänkö teillekin sähkö, että saadaan kylpyhuoneeseen lattialämmitys, olisi asiakkaan ensimmäinen kysymys ollut: ”Mikä on kylpyhuone?”

1920-luvulla ei nimittäin ollut vielä varsinaisia kylpyhuoneita, eikä niihin liittyviä sähkölaitteitakaan, joten kysymys olisi ollut täysi mysteeri. Tänä päivänä emme pysty edes laskemaan, moniko laite kotonamme tarvit¬see sähköä.

Sama asetelma on valokuituverkon kanssa. Tällä hetkellä valokuidulla saa internetyhteyden toimimaan nopeasti ja luotettavasti. Mutta emme pysty vielä edes kuvittelemaan, mihin kaikkeen tarvitsemme internetyhteyttä seuraavien vuosien aikana. Siksi valokuitu on myös varautumista tulevaan ja se on investointi, joka ei vanhene.

Me BLC:llä teimme sinulle oppaan valokuidun valovoimaisista eduista.

Internetin käytöstä syntyvien datamäärien jatkuvasti kasvaessa valokuitu on ainoa tiedonsiirtotekniikka, jota voidaan kohtuullisin kustannuksin päivittää
aina tulevaisuuden tarpeiden mukaisesti.  Savonlinnan seudulla verkkoa rakennetaan parhaillaan: 2020-luvulla kaikki tarvitsevat kuidun!

Oppaastamme löydät vastauksia ja apua mm. seuraaviin kysymyksiin:
•    Mihin valokuitua tarvitaan?
•    Kuinka valokuitu asennetaan omakotitaloon?
•    Saisinko minäkin valokuidun kotiini?
•    Miten saan 5G:n käyttööni?

Lataa opas täältä ja lue lisää: http://content.blc.fi/kuitu-kotiin